Levensfase coaching ervaren generatie

Elke levensfase kent zijn specifieke kenmerken en iedere generatie krijgt specifieke maatschappelijke waarden en normen mee die horen bij de betreffende tijdgeest. Dit heeft invloed op de wijze van communiceren en op onze kijk op het leven. En vraagt ook aandacht voor de sociale drijfveren die bij een bepaalde levensfase horen.

Op dit gebied verrichten wij inmiddels al jaren onderzoek. Iedereen is inmiddels al wel bekend met de mid-career fase van de veertiger. Datzelfde geldt nog lang niet voor de zogenaamde high-career fase van de vijftiger. Waar voor de veertiger de persoonlijke zingeving meer centraal staat is dat voor de vijftiger anders. Het kunnen relativeren, overdragen en een inspiratiebron voor anderen kunnen zijn in werk krijgt in deze fase een belangrijker accent. Barrow Talentmanagement heeft met haar “Highlife Challenge® product voor deze generatie een persoonlijk en inspirerend coachingsinstrument ontwikkeld.

Ieder mens blijft uniek en onze persoonlijke verlangens, talenten en sociale drijfveren spelen daarbij een doorslaggevende rol. Onze coaches faciliteren u om, op een kruispunt in uw leven, uw loopbaan- en/of levensvraag te verhelderen. Vervolgens kunnen concrete keuzes worden gemaakt voor het uitstippelen van een nieuwe voldoening gevende koers voor de komende jaren.

Meer weten?: Bel ons vrijblijvend voor meer informatie 06-27293554 of stel uw vraag via info@barrowtalentmanagement.com