Over Ons

Barrow Talentmanagement voor persoonlijke coaching, training en advies.

Barrow Talentmanagement is opgericht door Wibo Drijfhout(1960)

Vanuit zijn brede projectervaring en management is hij geïnteresseerd geraakt in persoonlijke motivatie van mensen en heeft hij als partner bij Emergo b.v. jarenlang motivatieonderzoeken gedaan. Na diverse opleidingen op gebied van loopbaancoaching, Voice dialogue en psychologie heeft hij zich gespecialiseerd in narratieve coaching waarbij het verhaal van de verteller centraal en zijn/haar levens en loopbaanvraagstukken centraal staan.

In 2006 heeft hij speciaal hiervoor Barrow Talentmanagement opgericht. In 2010 heeft samen met Judith Smeets (Motief Groningen, organisatie psycholoog) en Jan Nauta (Klinisch psycholoog, Slochteren) de Highlife Challenge® coaching ontwikkeld. Een aanpak die het het autonoom kunnen vervullen van onze eigen sociale basisbehoeftes ondersteunt. Wibo heeft tevens vele jaren ervaring in executive coaching en  verschillende managementtrainingen.

Hij is ingeschreven als register consultant CMI C (Career Management Institute en als ZKM consultant in het ZKM register ( Zelfkennis Methode Prof. H.Hermans).

Barrow Talentmanagement houdt kantoor in ’s Graveland.